HOGVORTS

Something weird is going on? Isn't that our school motto?

PrijemPortalFAQ - Često Postavljana PitanjaRegistruj sePristupi

Delite | 

Ahhh.....tigurdikoreni!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Leslie Burke
Gryffindor Head
Gryffindor Head

Broj poruka: 2072

Novčanik
Galeona u novčaniku:
5/100  (5/100)
Sikla u novčaniku:
0/16  (0/16)

PočaljiNaslov: Re: Ahhh.....tigurdikoreni!!!   Sre Jun 23 2010, 13:20

-.-
Nazad na vrh Ići dole
Lujka Lestrange
Slytherin 2nd year
Slytherin 2nd year

Broj poruka: 762

Novčanik
Galeona u novčaniku:
5/100  (5/100)
Sikla u novčaniku:
0/16  (0/16)

PočaljiNaslov: Re: Ahhh.....tigurdikoreni!!!   Pet Okt 15 2010, 14:27

Ooooj dnevnicee mooj...pa eto me fala bogu...

Pa odakle da pocnem?hmm..pa necu bas iposcetka jer ima tona da se kaze..pa cu samo glavne crte..xD

Jos dok sam bila redovna na hogiju a to jebilo do do prve nedelje skole...nisam bas cesto pisala dnevnik..jer me je iskreno smorilo..hehe

Ovako ja nisam ni zamisljala da necu redovno doalzit..posto vec od formiranja 4uma..dobro mozad meces dva od formiranja foruma...pa do danas..bila sam uvek redovna..mozda me nije bilo 2-3 dana al sad cak mesec ipo dana... iskreno nzm sta mi je...ni na komp..net..face ostale 4ume ne idem..nmz sto...ah rastem hahaah sala mala Razz

Nmz sta se tacno desava na 4umu..ko je koga tukso..ko je koga ljubio..ko je otisao a ko dosao...al dobro uvaticu ja ritam..ne mogu obecat da cu biti od sad redovna....
Narafski odma sam se dovatila Marinog dnevnika..tu mozete da citate i cudite se..al onda kontam situaciju na 4umu...
Maro castis me..reklamiram ti dnevnik...i eto staso drustvo nedostaje..jos vise jer ih pola znam..LETO-->BEOGRAD-->HOGVORTS.TK---> svi na jednom mestu u jednom danu...i kad nekog upoznas onda ti vise nedostaje...tako da ljudiiiii cisto da vidite da sam ziva.....

Ljubi vas Lujka u celo!!! <3
Nazad na vrh Ići dole
Lujka Lestrange
Slytherin 2nd year
Slytherin 2nd year

Broj poruka: 762

Novčanik
Galeona u novčaniku:
5/100  (5/100)
Sikla u novčaniku:
0/16  (0/16)

PočaljiNaslov: Re: Ahhh.....tigurdikoreni!!!   Pet Okt 15 2010, 15:13

Uuuh ev mene o5...znam da si u soku..prvo ne pisem 100 godina a onda cak 2 puta u jednom danu..hehe imam igovor luda zena Very Happy

Pa samo da napisem neke komentare hehe o dnevnicima...Iskreno mene je ufatila citomanija..tj ja otkad znam za sebe citam..i obozavama(ahh moram se faliit,sta cu) ali onda je dosao perido leta kad jednostavno nije mi se dalo..sto je svima bilo cudno...i eto ga sad o5 mi se cita..sve zivo citam..kao i pismene mojih drugova..koje nikad nisam citala...mada sada da se manemo..uvek prelazim sa teme na temu..ko moje babe,dede i profani... xD

Vidim da malo vas pise kao price i bajke(sto je bilo u pocetku popularno)..cak i ne piseste kao pravi dnevnik..tj malo najkrace crte vase nedelje ili meseca mozda i dana..sada svi pisu o njihovim osecanjim na 4umu...nmg da vam objasnim tj da vam kazem rec jer nmz..evo vam primer MarA i Jana i jos neki...
Sto mi je jaako cudno...da li vam je puko film il jednostavno vas 4um nervira..ali otom potom...istracaricete se vi meni Razz

Ljudii..da malo ne strasite nove clanove? al dobro kulijana svima.. xD i ljudii saljite mi ili mi govorite nova desavanjaa

Ja volim vozove!
Nazad na vrh Ići dole
Bella Cullen
Profesor Čini
Profesor Čini

Broj poruka: 144

PočaljiNaslov: Re: Ahhh.....tigurdikoreni!!!   Ned Okt 17 2010, 09:32

"Pismene mojih drugova"....jel ti poznato ovo: Vreme je prolazilo kao pobesnele ptice koje zude da udare u nesto? I Steljano Tarzan? Budala
Nazad na vrh Ići dole

Ahhh.....tigurdikoreni!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
HOGVORTS :: Dnevnici-