Ooooj dnevnicee mooj...pa eto me fala bogu...
Pa odakle da pocnem?hmm..pa necu bas iposcetka jer ima tona da se kaze..pa cu samo glavne crte..xD
Jos dok sam bila redovna na hogiju a to jebilo do do prve nedelje skole...nisam bas cesto pisala dnevnik..jer me je iskreno smorilo..hehe
Ovako ja nisam ni zamisljala da necu redovno doalzit..posto vec od formiranja 4uma..dobro mozad meces dva od formiranja foruma...pa do danas..bila sam uvek redovna..mozda me nije bilo 2-3 dana al sad cak mesec ipo dana... iskreno nzm sta mi je...ni na komp..net..face ostale 4ume ne idem..nmz sto...ah rastem hahaah sala mala

Nmz sta se tacno desava na 4umu..ko je koga tukso..ko je koga ljubio..ko je otisao a ko dosao...al dobro uvaticu ja ritam..ne mogu obecat da cu biti od sad redovna....
Narafski odma sam se dovatila Marinog dnevnika..tu mozete da citate i cudite se..al onda kontam situaciju na 4umu...
Maro castis me..reklamiram ti dnevnik...i eto staso drustvo nedostaje..jos vise jer ih pola znam..LETO-->BEOGRAD-->HOGVORTS.TK---> svi na jednom mestu u jednom danu...i kad nekog upoznas onda ti vise nedostaje...tako da ljudiiiii cisto da vidite da sam ziva.....
Ljubi vas Lujka u celo!!! <3